Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Metodele contraceptive sunt personlizate ?

Raspuns mamica: "De obicei, cand te duci la doctorul ginecolog ar trebui sa-ti fac un test sa vada ce anticonceptionale ti se potrivesc si astfel sa iti poata recomanda anticonceptionalele care ti se potrivesc. Asa ca mai bine mergi la doctor ca altfel poti avea probleme daca nu iti priesc."

Raspuns mamica: "Asa cred. Altfel, am lua toate aceleasi anticonceptionale. Sau am folosi aceleasi metode contraceptive. Eu sunt un exemplu concret. Am luat anticonceptionale, la sfatul medicului, dar organismul meu nu le-a acceptat. Asa ca, le folosesc pe cele traditionale."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.