Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Cand iti dai seama ca nu mai doresti sa ai si alti copii?

Raspuns mamica: "Cred ca asta depinde de fiecare mamica in parte si de faptul daca are alaturi un partener, daca acestia isi fac zi de zi probleme in legatura cu administratrea bugetului sau poate daca pur si simplu sunt prea obositi si stresati ca sa o ia de la capat cu scutece, doctori etc. Eu una am doi copii, baiat si fata, si mai imi doresc un bebe. Eu sunt si tanara, aproape 25 de ani asa ca putere fizica sa mai fac si sa cresc un copil am destula."

Raspuns mamica: "Cred ca fiecare om simte cati copii vrea sa aiba. Eu stiu ca inca din copilarie am zis ca imi doresc 2 copii si toata viata pana sa raman insarcinata asta mi-am dorit. Cand am ramas insarcinata si am vazut cate probleme sunt am zis ca doar Dumnezeu hataraste ptr fiecare om cati copii sa aiba si stie mai bine ce este bun ptr o familie."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.