Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Ce pot face in legatura cu dependenta fiului meu de mine?

Raspuns mamica: "Incearca sa nu mai stai asa de mult cu el, incearca sa il mai lasi si cu bunicii, mama, sotul. Asa am patit eu cu fetita mea de 4 ani nu ma lasa nici sa ma duc la wc, plangea de cate ori ieseam din camera nu statea nici cu sotul nici cu mama. Acum am iceput sa nu mai stau mult cu ea il las si pe sotul meu si o iau de catge ori poate mama sa vina si acum a inceput sa si doarma si ziua si noaptea cu ea."

Raspuns mamica: "Baietii sunt de obicei mai atasati si mai dependenti de mama decat de tata. Se tin mai mult de fusta mamei si se desprind ma greu. Incercati sa-l lasati sa-si mai petreaca timpul liber in compania tatalui sau a altor persoane de incredere - bunicii, de exemplu."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.