Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Nu stiu ce sa fac... dupa mot sa o rad in cap pe cea mica?

Raspuns mamica: "Faci cum vrei, dar eu nu am ras-o in cap. Niciodata nu mi-a placut sa-mi slutesc copii doar pt ca nu stiu cine mi-a zis ca se indeseste parul. Eu cred ca parul se indeseste odata cu cresterea, atat cat trebuie. In plus, fetita mea are niste bucle blonde frumoase si mi-a fost mila sa le tai."

Raspuns mamica: "Noi am folosit aceasta strategie. Nu stiu daca datorita ei sau datorita mostenirii genetice copiii au parul des, dar erau asa nostimi fara par. Aveau capusoarele rotunde si puteai sa le observi foarte bine fiecare strambatura si fiecare zambet. Depinde cum vrei, nu cred ca are vreo importanta."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.