Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Cum iau o mostra de urina de la copilul meu de 17 luni?

Raspuns mamica: "Sunt la farmacii recipiente speciale pentru urina, niste pungute care se lipesc in jurul putei copilului insa trebuie sa verifici des daca a facut caci altfel curge ... mai bine rpaga pe cineva care stie sa iti arate cum trebuie sa o pui, nu-i complicat insa trebuie pusa corect, daca face la oala e mai bine, sunt recipiente, un fel de tub, si il pui sa faca direct in el."

Raspuns mamica: "Cred ca inca mai poarta pampers copilasul dumneavoastra de 17 luni daca nu stiti cum sa luati o mostra de urina. Puteti proceda in doua feluri: ori cumparati de la farmacie un recipient pentru urina special pentru bebelusi, ori asezati copilul pe olita fosnind o bucatica de hartie langa el. La noi a functionat."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.