Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Care este cel mai bun sirop pentru cresterea imunitatii?

Raspuns mamica: "Noi am incercat siropelul First Defense, dar sincer nu am o parere prea buna despre el. La cateva luni in care am luat acest sirop, fetita mea a luat o viroza foarte puternica, cu febra si toate simptomele ... speram totusi sa faca o forma a virozei mai usoara."

Raspuns mamica: "Sincer, nu exista vreun tip de sirop bun pentru imunitatea copiilor nostri decat o alimentatie sanatoasa. Noi am incercat siropul septilim care nu ma pot pronunta daca chiar a avut vreun efect. Copii mei consuma si oua de prepelita care sunt mai bune decat orice siropel."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.