Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

De ce se tot trezeste noaptea copilul meu de 5 ani si jumatate?

Raspuns mamica: "Poate are nevoie la toaleta, poate ii este sete sau i se face foame. Se poate sa se trezeasca si din cauza ca ii este frica sa doarma singur sau ca viseaza ceva urat. Fetita mea se trezeste noaptea pentru ca i se face foame, cu toate ca mananca bine inainte de culcare."

Raspuns mamica: "Si noi am avut problema asta. Fetita mea se trezea la miezul noptii sa se joace cu jucariile sau sa se uite la desene in puterea noptii. Asta pana am mutat jucariile in alta parte si nu mai aveam curent sa pornim televizor. Incearca sa gasesti cauza si s-o elimini."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.