Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Cat de des trebuie sa manance un nou-nascut? La ce interval de timp?

Raspuns mamica: "Nu exista un interval de timp cand trebuie sa manance un nou-nascut, unui copil nou-nascut trebuie sa ii dai sa manance la cerere, fiind mic el mananca putin si des, acest lucru il face sa se simta si protejat, atunci cand este la sanul mamei. Deci dai de cate ori vrea indiferent ca este zi sau noapte."

Raspuns mamica: "Un nou nascut trebuie sa manace de cate ori are nevoie. Este perioada la care poate sa planga dupa mancare la 1 ora. Este posibil sa existe si perioade mai lungi - 2-3 - cand nu are nevoie de mancare. Dar nu are un program fix, asa ca, mamico, nu tebuie decat sa-i dai mancare de cate ori vrea."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.