Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Daca fetita mea a zis pentru prima oara "tata" inseamna ca urmatorul copil o sa fie baiat?

Raspuns mamica: "Si daca ziceau cutu? Nu trebuie sa crezi tot ce spun batranii? Sexul urmatorului copil nu este stabilit de ce zice sora sa mai mare, ci de dominanta din celulele sexuale. La femei acest ciclu dureaza 5 ani iar la barbati, 4 ani. Deci, daca vrei sa fie baiat, programeaza-l cand sotul tau implineste o varsta multiplu de 3 sau 4."

Raspuns mamica: "Din batrani, asa se spune. La mine a fost "valabil" la fetita, adica a avut un fratior mai mic. Doar ca nu prea cred ca ea a stiut ca voi ramane insarcinata si voi naste un baietel. Baietelul cel mic a spus prima data mama, dar ..... este ultimul. Si nu prea cred ca voi mai avea un copil."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.