Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Este posibil sa existe mucegai intr-o camera si sa nici nu observi? Fetita tot tuseste si nu reusesc sa aflu de ce. Nu este racita, nu are rosu in gat ... pediatrul zice ca este ok. Am spus de mucegai fiindca am avut acum cativa ani in acea camera si fetita avea aceleasi simptome, de tuse.

Raspuns mamica: "Doar daca ai peretele mascat cu ceva, atunci nu se vede igrasia. In rest daca este peretele normal ar trebui sa se vada umezeala sau macar sa miroasa. Incearca sa inchizi usile si geamurile si atunci cand vii de afara, sa fii foarte atenta sa vezi daca miroase sau nu la mucegai."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.