Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

La ce ora ar trebui sa mearga la culcare un copil prescolar?

Raspuns mamica: "Cel tarziu la ora 10 ar trebui sa fie in pat. Sa fie odihnit dimineata. Trebuie sa se trezeasca la 8, pana il imbraca, pana ia micul dejun plus drumul la gradi mai pierdem o ora. Mentionez ca noi mai dormim cate o ora si la pranz, cand suntem obositi de la gradinita!"

Raspuns mamica: "Un copil care se trezeste dimineata sa mearga la gradinita trebuie seara sa intre la culcare cel tarziu la ora 20,30. Daca se trezeste dimineata la 6,30 -7,00 mai mult de ora 20 nu rezista, singur se duce si se baga la culcare. Pot exista mici exceptii dar sunt sigura ca a 2 a zi nu se mai trezeste usor."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.