Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Baietelul meu de aproape 3 ani nu ma asculta deloc. Ce pot face?

Raspuns mamica: "Cred ca mai toti copii trec prin aceste etape la varsta de 3-4 ani. Cel putin al tau este mai mare, a mea a inceput cu acestea de pe la 2 ani, nu mai ne intelegeam deloc, dar acum are aproape 3 ani si deja s-a mai linistit. O sa ii treaca incet incet, trebuie sa ai rabdare."

Raspuns mamica: "Incearca sa ii explici ca nu este frumos sa nu asculte. Ce s-ar intampla daca nici tu nu l-ai asculta pe el? Nu ar mai primi mancare, nu ar mai primi hainute curate, nu ar mai primi jucarii ? Eventual incearca sa il pui la colt cate zece minute pentru orice obraznicie!"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.