Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Copilul meu de 24 de luni nu vrea sa doarma!

Raspuns mamica: "In momentul in care un copil nu vrea sa doarma inseamna ca ceva are, ca ceva il deranjeaza, il supara. Urmareste cand anume nu mai vrea sa doarma, incercati sa il leganati, sa ii cantati, sa dormiti cu el poate asa se va simti in siguranta si va dormi mult mai mult si mai linistit."

Raspuns mamica: "Sigur are ceva, ii dau dintisorii, il doare burtica sau nu ii convine cva, e prea cald sau prea frig. Sigur este un motiv, alfel s-ar odihni linistit. Incearca sa dormi langa el, sa il mangai, sa ii canti, sa ii spui povesti, sa il tii in brate si sa il iubesti muuult."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.