Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Micutul meu de 4 luni sufera de constipatie, cum sa il ajut?

Raspuns mamica: "Daca il hranesti la san, probabil ca ai consumat tu alimente care sa-i provoace constipatia. Incearca sa mananci alimente cu efect invers. Totusi, se poate sa nu fie constipat, ci doar sa aiba scaun mai rar. Mergi la medic, si veti gasi o solutie. Sunt supozitoare pentru constipatie, dar nu le folosi fara un consult."

Raspuns mamica: "Depinde cum este hranit, daca este hranit la san, poti incerca sa cosumi tu alimente care favorizeaza digestia sau ceai de chimen ... Daca este hranit cu lapte praf, sa stii ca toti bebelusi care papa formula au probleme cu constipatia ... avand 4 luni poti incepe sa ii dai diverse sucuri de fructe care sa il ajute."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.