Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Cum pot s-o fac pe fiica mea de 10 luni sa adoarma?

Raspuns mamica: "Incearca daca nu ai incercat pana acum sa ii spui o poveste, doua inainte de culcare. Bag-o in pat si intra si tu cu ea si incearca sa ii spui povesti, sa ii vorbesti, sa ii spui un cantecel, poate da roade. Sau poate puteti sa o leganati pe picioare si asa sa adoarma."

Raspuns mamica: "Spune-i o poveste sau canta-i un cantecel... Mangai-o si vorbeste cu ea... Stai cu ea pana adoarme sau o poti legana usor in brate sau chiar pe picioare pentru ca o ajuta sa se linisteasca... Ai multa rabdare si fii calma pentru ca ea simte starea ta... Sper sa reusesti!"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.