Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Cum se poate ajuta un copil de 8 ani care este foarte emotiv, mai ales la scoala cand trebuie sa faca ceva nou?

Raspuns mamica: "Incercati sa il invatati mai mult cu oamenii. Trebuie sa il mai duceti cat se poate de mult si cat mai des in colectivitate sa il invatati mai mult cu oiamenii. Probabil ca asa a fost de mic si este destul de greu sa scape de aceasta timiditate. Incercati sa il incurajati cat mai mult, sa fie cat mai sigur pe el."

Raspuns mamica: "Daca copilul este emotiv eu cred ca ar trebui sa l duceti totusi la un psiholog; va spun din propria experienta, pe mine m-a ajutat foarte mult eu am avut un soc emotional si nu mai putem vorbi sau ma balbaiam foarte rau si preferam sa nu vorbesc si atunci parintii m au dus la cateva sedinte dupa care am inceput sa mi revin. Probabil acest copil este speriat de ceva anume si atunci are nevoie de ajutor."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.