Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Sotia mea poate sa alapteze daca i s-a pus diagnosticul de salmonella?

Raspuns mamica: "Da, poate sa alapteze caci daca are ia cu siguranta s-a transmis si la copil pana acum si trebuie sa ii faci analize si copilului si chiar daca nu-i iese trebuie sa-i dea tratament amandurora, insa trebuie sa se trateze numaidecat caci nu trece de la sine."

Raspuns mamica: "In cazul in care este deja infectat copilul - poate alapta in continuare, dar daca testele arata ca bebelusul nu este afectat - ar trebui sa opreasca alaptarea pana se vindeca. Tratamentul poate dura cam mult - si se poate ca bebe sa se intarce, sa nu mai vrea dupa aceea sa fie alaptat."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.