Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Daca sanii ma dor si s-au marit in volum, credeti ca as putea fi insarcinata?

Raspuns mamica: "Asta nu este un semn neaparat pentru o femeie insarcinata. Sanii mariti nu este un simptom intalnit la toate femeile gravide, asa ca nu poti sti daca esti sau nu. Daca vrei sa sti sigur ar fi mai bine sa mergi la un medic ginecolog si sa iti faca un control."

Raspuns mamica: "Este un simptom pentru femeile insarcinate, dar nu neaparat; trebuie sa mai fie si alte simptome pe langa acesta; cel mai bine cumperi un test de sarcina si verifici sau te duci la un doctor ginecolog sa iti confirme posibila sarcina. Eu am avut acest simptom."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.