Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Copilul meu se trezeste noaptea. Este doar o faza?

Raspuns mamica: "Da, poti spune ca este doar o faza; unii copii se trezesc primele saptamani sau luni si apoi isi regleaza programul, altii dorm cat sunt nou nascuti si incep sa se trezeasca de la cateva luni, iar altii nu dorm deloc noaptea si, desigur, sunt copilasi care nu se trezesc deloc sau doar se trezesc sa manance; dar este doar o faza asa ca va trece."

Raspuns mamica: "Da, se poate spune ca este doar o faza cat este mic, cand va mai creste si va manca suficienta mancare solida care sa ii dea satietate atunci cu siguranta nu se va mai trezi noaptea. Acum daca este mai mult pe lapte se trezeste, poti sa ii pui in laptele de seara faina de orez si se va satura mult mai mult."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.