Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Care este proportia cea mai potrivita de legume, alimente cu amidon si alimentele bogate in proteine, cum ar fi carnea?

Raspuns mamica: "Cea mai potrivita ar fi sa oferi copiilor necesarul de vitamine, proteine, minerale, amnioacizi, grasimi naturale saturate; eu le dau macar de 2, 3 ori pe saptamana carne rosie si ou ca sunt bogate in proteine, fructe si legume zilnic si lapte / lactate."

Raspuns mamica: "Cel mai bine ar fi sa incerci sa ii dai zilnic fructe, macar intremese ca si gustare sau dimineta sa aiba o portie de legume zilnic daca nu crude macar in mancare spre exemplu sa ii faci o ciorbita de legume, carnea rosie de 2-3 ori pe saptamana, pestele de doua ori pe saptamana, lactate macar 3-4 zile daca nu zilnic, painea care este foarte importanta pentru tranzit."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.