Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Stie cineva despre menopauza prematura la femei, si care sunt cauzele aparitiei ei ?

Raspuns mamica: "Stiu ca menopauza prematura apare la femei inainte de 40 de ani. De multe ori apare un urma unei interventii chirurgicale sau daca este genetic mama sau bunica au suferit de menopauza prematura se poate mosteni, sau daca au fost iradiate sau au facut citostatice."

Raspuns mamica: "Menopauza prematura poate sa apara din mai multe cauze, de exemplu si fumatul poate duce la menopauza prematura sau dieta vegetariana, iar am inteles ca iar poate fi o cauza, sau bolile genetice si autoimune, ca sa spui ca ai ajuns la menopauza trebuie sa nu ai ciclu menstrual 1 an de zile."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.