Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Ce trebuie sa faca nasii la botez? In curand voi fi nasa si habar nu am ce trebuie sa fac ...

Raspuns mamica: "Pai trebuie sa ii cumperi lumanarea, sa ii iei fasa rosie pentru fetita sau albastra pentru baiat, un prosopel pentru dupa ce il botaza, ulei, sapun si hainutele de botez si pampersi. Apoi trebuie sa ii iei hainute asta este optional pentru acasa, pana la 2 ani. Acum ii iei cateva hainute dar mai mari."

Raspuns mamica: "Trebuie sa cumperi hainute bebelusului, sa cumperi lumanaea de botez, sa cumperi un prosopel unde sa-l tii pe bebe cand ti-l va da preotul, ulei, sapun si pampers. La fel, ai nevoie de fasa rosie sau albastra pentru bisericaș va avea nevoie preotul de ea."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.