Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ce servetele umede folositi pentru bebe? Noi foloseam servetele umede de la sano, dar nu le mai gasesc nici macar pe site-ul cu produse sano. Acum luam unele foare bune si la pret si la calitate de la punctul metro. Am folosit si pampers si nivea acum 3 ani si ceva dar nu imi plac.

Raspuns mamica: "Noi folosim sevetele umede bubu... sunt mai groase... sunt destul de umede si cela mi util e ca sunt mai mari fata de celelalte tipuri de servetele.... cele de la pampers le-am folosit dar nu tin mult... imediat se rup si unele au un miros foarte ciudat...."

Raspuns mamica: "Eu m-am impacat si ma impac foarte bine cu cele de la pempars. Sunt speciale pentru bebelusi si nu dau iritatii. Am cumparat o singura data de alt fel si mi-a facut crusta la fundulet. De atunci nu am mai folosit alt fel de servetele. Cred ca nu trebuie schimbate. Cu care ai inceput cu alea mergi, altfel risti sa faca iritatie."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.