Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Ce temperatura trebuie in camera bebelusului nou nascut ?

Raspuns mamica: "In camera bebelusului nu trebuie sa fie nici foarte cald, insa nici racoare, asa ca pediatrii recomanda ca acolo sa fie o temperatura constanta, de aproximativ 21-22 de grade Celsius, si aerul sa nu fie uscat, asa ca e bine sa ai un umidificator sau un ioniozator."

Raspuns mamica: "Spre exemplu mie neonatologul cand am plecat din maternitate mi-a recomandat sa ii fac in camera unde doarme o temperatura constanta de 22 de grade.Iar baia ar fi cel mai bine sa nu se faca in aceeasi camera unde doarme copilul si sa ii fac o temperatura de 25 de grade."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.