Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Din ce cauza unii copii sunt foarte mamosi ?

Raspuns mamica: "Mami, cauze sunt destule.... poate fi ereditar, locuitul impreuna cu bunicii, lipsa unui fratior, a unei surioare sau a prietenilor apropiati... poate chiar dragostea si permisiunea exagerata a unui sau a ambilor parinti poate ajuta la crearea unui caracter mamos sau chiar din contra - indiferenta parintilor poate de asemenea sa induca aceleasi rezultate."

Raspuns mamica: "Si eu am aceiasi problema cu baiatul meu, e foarte apropiat de mine .Asa cum a zis si mamica de mai sus, probabil lipsa unui fratior (surioara)... etc. Baiatul meu e mamos pentru ca nu are frati (surori) si sta numai cu mine si taicasu. Mai sta si pe la mamaia lui, dar mai rar si cred ca de aceea e mai atasat de mama lui."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.