Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Cum imi dezvat copilul de terorizatul animalelor de casa?

Raspuns mamica: "Sa ii arati cum trebuie sa se comporte, invata-l sa-l mangaie, cand il loveste sau ce-i face spune-i ca il doare pe animalut si nu este voie sa faca asa, spune-i ca animalutul se supara pe el si va pleca daca se mai comporta asa, acum depinde si de ce varsta are copilul, daca intelege."

Raspuns mamica: "Incercati sa-i spuneti ca si ele sunt niste vietati care au nevoie de mangaiere si de dragoste pentru ca sunt departe de mamica lor si sufera. Explicati-i ca si ele simt durere si ca intr-o buna zi vor pleca din locuinta daca vor simti ca nu sunt iubite."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.