Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Baiatul meu nu poate adormi singur. O sugestie?

Raspuns mamica: "Ce varsta are baietelul tau? Daca e mic atunci e normal sa vrea sa doarma cu tine, iar daca e mai marisor inseamna ca asa l-ai obisnuit si acum va dura ceva timp pana se va obisnui sa doarma singur; daca are vreo 3, 4 anisori eu zic ca va fi dificil, dupa 6 ani cred ca sunt mai pregatiti."

Raspuns mamica: "Depinde ce varsta are baiatul dumneavoastra.In cazul in care e mic,e absolut normal sa nu poata adormi si dormi singur. Daca e trecut de 4-5 anisori, incercati sa-l lasati sa adoarma singur ziua, dupa amiaza - poate ii este frica de intuneric si are nevoie sa stea cineva cu el."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.