Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Cum sa il fac pe bebe sa stea pe olita? Cand era mai mic statea. dar acum sub nicio forma.

Raspuns mamica: "Offf! Tare greu, dar nu si imposibil. Cu rabdare o sa treceti si peste acest capitol. Lucrul cel mai important este sa va pastrati calmul si sa aveti rabdare, daca nu, bebelusul va prinde ura pe olita si va fi si mai greu. Mergeti impreuna atunci cand achizitionati olita si lasati-l pe el sa o aleaga pe cea care ii place cel mai mult, astfel va fi atras de olita, iar procesul va fi mai usor."

Raspuns mamica: "Ca sa nu se dezobisnuiasca trebuie pus la olita constant, chiar dupa un program as spune. De ex la 3 ore il pun pe oala chiar daca nu face, daca nu mai vrea ar mai fi varianta sa-i schimbi olita, una care canta, sa fie ochioasa. Daca nu este pus in fiecare zi sa zic copilul se poate dezobisnui; unii daca simt scutecul nu vor la oala."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.