Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Paracetamolul influenteaza posibilitatea de a ramane insarcinata?

Raspuns mamica: "Nu sub nicio forma paracetamolul nu are nici o legatura cu fertilitatea sau infertilitaea femeii. Toata lumea ia paracetamol atunci cand racim, cand avem gripa si nu avem probleme cu ramasul insarcinate. Problema nu este aici ci poate tu ai probleme sau poate sotul tau."

Raspuns mamica: "Paracetamolul este cea mai slaba pastila, cu cele mai putine efecte adverse si contraindicatii. Nu are nicio legatura cu fertilitatea. Poate ca ar trebui sa mergi la un medic specialist si sa-ti faci un set de analize si chiar sa mearga si sotul tau cu tine."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.