Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Am devenit mama pentru prima oara la 43 de ani. Sunt singura in aceasta situatie?

Raspuns mamica: "Nu cred ca esti singura in aceasta situatie, sunt femei care au nascut la o varsta si mai mare. Spre exemplu nasii mei de botez a au avut fetita la varsta de 40 ani si sunt foarte bucurosi ca au reusit, chiar si la varsta asta. Trebuie sa te bucuri de copil si sa lasi prejudectile la o parte."

Raspuns mamica: "Nu sunteti singura, dar meritati felicitata pentru faptul ca nu ati renuntat la a avea un copil chiar daca aveti o varsta putin mai inaintata. Stiti cum se zice mai bine mai tarziu, decat niciodata. Bucurati-va de bebelusul dumneavoastra si rezultatele nu vor intarzia sa apara."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.