Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Pana la ce varsta poate dormi un copil in acelasi pat cu parintii? Sau cand ar trebui sa-l punem sa doarma separat?

Raspuns mamica: "Depinde, cum s-a obisnuit copilul, cu cat il tii mai mult langa tine cu atat va fi mai greu sa vrea sa doarma separat, am pus aceasta intrebare cu speranta ca voi gasi un raspuns care ma va ajuta, dar in acelasi timp sa spun si experienta mea, cel mare de 6 ani inca doarme cu mine, deoarece nu l-am pus sa doarma singur mai devreme si acum nu vrea sa doarma singur, pe la 2 ani jumate 3, cred ca ar trebui sa-i obisnuim."

Raspuns mamica: "Eu cred ca ar trebuii sa doarma de la inceput in patutul lui, si nu ar trebuii sa facem greseala sa il luam cu noi in pat. Daca totusi copilul a dormit in pat cu mama sau cu amandoi parintii, cred ca de la 2 ani ar fi ideal sa doarma separat in patutul lui."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.