Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Care este probabilitatea ca eu sa fiu din nou insarcinata? Am un bebe de 10 luni.

Raspuns mamica: "Posibilitatea este mare sa ramai gravida din nou chiar daca nu ai ciclu si chiar daca alaptezi, asta in cazul in care nu te-ai protejat. Mergi la ginecolog si fa o ecografie si vezi ce iti spune, sau un control, un test, orice. Dar sansele sunt mari sa ramai insarcinata."

Raspuns mamica: "Fara un mijloc de contraceptie folosit poti ramane insarcinata chiar daca alaptezi. Cel mai usor faci un test de sarcina sau mergi la un consult ginecologic. Metode de contraceptie sunt si pentru perioada de imediat de dupa nastere fara sa afecteze in vreun fel alaptatul."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.