Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Mi se pare ca nu pot sa stabilesc o legatura cu bebelusul meu. Vreun sfat?

Raspuns mamica: "Din ce cauza nu poti? Pentru ca tu nu simti nimic din ceea ce ar trebui sa simta o mama care abia anascut?Daca este asa atunci clar este vorba de o depresie postnatala care trebuie tratata de un medic specialist psiholo, care te va ghida si iti va spune ce-i de facut."

Raspuns mamica: "Cred ca ar trebui sa mergi la un psiholog ca poti suferi de o depresie. Dar totusi incearca sa petreci cat mai mult timp cu copilul tau, sa va jucati impreuna sau pur si simplu sa-l privesti normal ar trebui sa fie o stransa legatura intre voi ca doar l-ai tinut in tine 9 luni..."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.