Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Uneori fiica mea inghite cu dificultate si mancarea ii vine inapoi. Este normal?

Raspuns mamica: "Nu este normal. Vedeti daca nu cumva are rosu in gat si nu poate inghiti cum trebuie. Mergeti cu ea la medicul pediatru pentru a-i examina gurita si gatisorul - sa nu aibe vreo iritatie sau rosu in gat. Sau poate fi din cauza faptului ca ii dati prea repede sa manance sau cantitati prea mari pentru varsta ei."

Raspuns mamica: "Nu, nu e bin emai ales ca este destul de mariosoara ar trebui sa manance fara peobleme, de cand timp mananca greu ? Poate ca o doare gatul sau are amigdalitele umflate, e posibil sa aiba si afte sau candidoza sau sa nu-i placa mancare si sa manance in sila."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.