Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

La ce varsta ati dat copilului prima data varza sau fasole?

Raspuns mamica: "Varza au mancat devreme, dupa ce le-au iesit primii dintisori. Le dadeam sa rontaie cate o frunza, pentru ca este foarte sanatoasa. In schimb fasolea am introdus-o in alimentatie mult mai tarziu, pe la vreo 2 ani, 2 ani si jumatate. Nu stiu daca e bine sau nu, dar am preferat sa nu le ingreunam digestia."

Raspuns mamica: "Tarziu le-am dat eu, celui mare cred ca pe la 4 ani a macat cand a mers la gradinita :) nu pentru ca nu avea voie ci nu suntem noi asa fani varza gatita si fasole, desi ne place foarte mult. Celorlalti le-am dat mai devreme, pe la 1 an jumatate cred."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.