Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Urmariti serialele turcesti? Daca nu, va recomand s-o faceti pentru ca unele chiar va marcheaza ca de exemplu Asi, Feriha, Gumus etc.

Raspuns mamica: "Sunt extraordinare si ai ce invata din aceste seriale. Pentru cine nu a vazut niciun serial turcesc le recomanda sa inceapa sa urmareasca unul, ca e de ajuns, nu va mai puteti lasa. Spre deosebire de telenovelele obisnuite, filmele turcesti redau si trateaza teme existentiale, situatii extrem de complicate pe care le intalnim in viata, personajele sunt complexe, totul pare real ca sa nu mai vorbesc de actori... pur si simplu nu crezi nici o secunda ca e vorba de un film ci ca totul e real. Sunt captivante si creeaza dependenta!"

Raspuns mamica: "Urmaresc Suleyman Magnificul si imi place foarte mult. Este foarte interesant acest film despre istoria turcilor si despre vremurile de atunci. Asta e singurul film turcesc pe care il urmaresc pentru ca nu prea am timp sincer insa o sa imi fac ceva timp pentru filmele recomandate de tine."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.