Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Cat si ce mananca un copil de 3 ani ?

Raspuns mamica: "Spre exemplu fetita mea are 2 ani si 9 luni, si mananca asa: dimineata mananca, spre exemplu, iti dau 1 zi din viata ei: dimineata : 1 bol de cereale, la pranz la ora 12 ciorba un castron si 2 felli de paine, pe la 2 mai mananca pilaf cu carne si un fruct, apoi doarme, cand se trezeste mananca iar ciorba sau felul doi depinde ce cere ea, spre seara mai mananca carne fripta o bucata, si seara inainte de culcare mai imi cere lapte sau cereale. Cam atat mananca fetita mea."

Raspuns mamica: "Fiecare copil mananca cat vrea si ce vrea. Este gresit sa crezi ca orice copil care are 3 ani trebuie sa manance ce mananca si un altul sau sa aiba aceasi greutate. Sunt copii carora nu le plac produsele lactate, noi trebuie sa incercam sa le oferim nutrientii necesari din alte alimente, legume spre exemplu, important este sa oferim copilului necesarul de vitamine, minerale, nutrienti esentiali de care are nevoie zilnic."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.