Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Cum pot sa fac sa opresc mancarimea de pe vergeturi?

Raspuns mamica: "Foloseste creme speciale pentru reducerea vergeturilor, foloseste tratamente de exfoliere facute in casa, cu zat de cafea sau zahar amestecat in gelul de dus. De asemenea poti face si dusuri scotiene, recomandate in principal pentru celulita, dar ajuta si la vergeturi."

Raspuns mamica: "Trebuie sa incerci sa nu te mai scarpini si sa folosesti foarte des creme foarte grase, sau untul de corp. Iti recomand de la eucerin, uleiul de corp pentru gravide, pe care eu l-em folosit in sarcina, si este foarte bun si eficient, eu nu am facut vergeturi."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.