Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Pot sa-i dau copilului meu nelinistit de 6 luni alimente solide?

Raspuns mamica: "O masa din zi, cel mult doua, poate fi inlocuita cu alimente solide. Puteti sa-i faceti un pic de branzica de vaci proaspata cu o jumatate de bananica, un iaurtel cu biscuiti sau mar ras cu biscuiti pisati. La 6 luni eu i-am dat fiicei mele si un pic de supica data prin blander."

Raspuns mamica: "De obicei copii care au fost alaptati introducerea alimentelor se face de la 6 luni.Eu nu te sfatuiesc sa ii bagi mancare solida la varsta de 6 luni ,mai intai incepi cu sucul de morcovi,de mar o perioada dupa care incearca mar ras cu putin biscuit ,dar foarte putin la inceput."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.