Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Sunt insarcinata in 12 saptamani dar nu ma simt insarcinata. Nu am dureri de sani, greata sau altceva. Probabil sunt norocoasa sau NU ? Este normal?

Raspuns mamica: "Te poti considera o femeie insarcinata si o viitoare mamica norocoasa. Nu toate avem norocul tau, asa ca te poti bucura linistita de sarcina fara stari de voma, greturi, varsaturi, stari de oboseala sau de lesin. Se spune ca femeile insarcinate care nu au aceste simptome vor deveni mamici de baietei."

Raspuns mamica: "In sarcina, femeile insarcinate se comporta diferit de la una la alta, si daca esti in a 12 a saptamana si nu mai ai simptomele unei femei insarcinate inseamna ca esti norocoasa deoarece organismul tau s-a obisnuit cu transformarile din sarcina si cu bebele."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.