Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Fiica mea are aproape un an si are 9 dinti. Vreun sfat pentru cum as putea sa-i periez?

Raspuns mamica: "Se gaseste la farmacie o pasta de dinti pentru copii potrivita varstei fiicei dumneavoastra - nenedent baby. Vine insotita si de o periuta de dinti degetar cu perii moi, pentru a facilita procesul de periaj al micilor dintisori. Aveti grija la cantitatea de pasta, sa nu fie mai mare decat un bob de mazare."

Raspuns mamica: "Poti merge la orice farmacie si exista pasta de dinti de la 0 luni care nu contine fluor si are si un degetar cu care sa ii cureti dintisorii. Eu o mai stergeam cand era mica cu ser fiziologic si tifon. Dar acum poti gasi tot felul de pasta de dinti, fara fluor."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.