Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Ce stiti despre icterul nou-nascutilor ? Si daca este periculos ?

Raspuns mamica: "Icterul fiziologic apare de obicei la nou nascuti in primele zile de viata, de regula cand inca sunt la maternitate, dupa nastere. La unii copii este mai usor la altii se manifesta ma intens. Copilul trebuie supravegheat caci icterul poate fi periculos; cel mai bun remediu: alaptarea."

Raspuns mamica: "Icterul fizoilogic al bebelusului este ceva absolut normal care ar trebui sa se intample in spital la 3 zile dupa ce s-a nascut. Se manifesta prin faptul ca bebe doarme un pic mai mult, este putin galben la ten si mananca mai putin. Dureaza intre 3 si 10 zileș iti va spune medicul."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.