Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Fetitei mele ii place foarte mult baletul. E tarziu sa o inscriu la 7 ani?

Raspuns mamica: "Si fetitei mele ii place foarte mult baletul si as fi vrut sa o inscriu si eu dar cred ca este prea mica are doar trei ani si 9 luni. Nu nu cred ca la 7 ani este prea tarziu sa o inscrieti, eu cred ca este varsta ideala sa inceapa orice sport, activitate."

Raspuns mamica: "Nu, nu cred ca e tarziu, atat timp cat iti place sa faci ceva si faci cu pasiune niciodata nu e prea tarziu... si chiar daca ar fi si nu se pricepe foarte bine, ceea ce-si doreste copilul meu e important pentru mine si as da-o din placere pentru ea, pana la urma asta conteaza."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.