Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Stie cineva despre joburi pentru acasa serioase sau studii online?

Raspuns mamica: "Joburi pentru acasa serioase nu prea gasesti; unele sunt tepe si iti spun din proprie experienta ... Studii online gasesti pe net pe o gramada de site-uri, dar trebuie sa corespunzi unui profil ca sa primesti chestionare. Iti pot recomanda Daedalus Online."

Raspuns mamica: "Crede-ma, am cautat si eu, dar e greu de gasit. Eu, una, redactez lucrari pentru colegele de la serviciu. Nu este un job propriu zis, cu tarif standard, dar mai iese un banut din cand in cand. Si acum, poate castigam si o jucarie pentru copiii la Ajuta Mami, si la primavara, treaba in gradina de legume... si cam atat. Macar asigur copiilor o mancare sanatoasa."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.