Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Bebelusul meu de 12 luni inca nu vorbeste. Ar trebui sa ma ingrijorez?

Raspuns mamica: "Nu vorbeste deloc? Adica nu zice mama, tata sau macar sa scoata niste silabe acolo... fetita mea are aproape 2 ani si nu zice decat mama, tata, apa, da, nu, si cateva litere, dar stiiu ca si cel mijlociu a inceput sa vorbeasca tarziu, poti merge la un logoped daca esti ingrijorata dar pana la 3 ani degeaba mergi."

Raspuns mamica: "Putini sunt copiii care la 12 luni pot vorbi. In general, la un anisor, bebelusii doar ganguresc sau silabisesc cuvinte usoare - mama, tata, papa, apa, baba sau ceva de genul. Nu aveti motive de ingrijorare. Sunt copii care vorbesc mai greu, dupa varsta de 3 anisori."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.