Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Fiul meu are 14 luni si nu mananca. Majoritatea bebelusilor mananca la varsta aceasta. Suntem ingrijorati.

Raspuns mamica: "Poate fi o etapa trecatoare sau poate ii mai apar dintisorii si din cauza aceasta nu mai vrea sa manance. Cel mai bine ar fi sa incerci sa mergi si la un laborataor de analize si sa ii faci un examen coproparazitologic ca nu cumva sa fi facut viermisori si asta sa fie cauza."

Raspuns mamica: "Nu trebuie sa fiti ingrijorati, toti copii au astfel de etape in care nu vor ma mai manance. Ei acum descopera foarte multe lucruri noi, iar masa li se pare pierdere de timp. Incearca sa ii dai mancarurile preferate, cat mai ariate, colorate si frumos aranjate in farfurie."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.