Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Iese taticutul cu voi la plimbare sau iesiti doar voi si copilul?

Raspuns mamica: "Iese doar cand are timp si nici atunci de buna voie! Il cred si il inteleg ca vine foarte obosit de la servici, dar il conving ca nici eu nu sunt prea odihnita! Din pacate lui ii place sa se plimbe, dar mai mult cu masina! Stam intr-un orasel si nici nu prea ai multe de facut pe afara..."

Raspuns mamica: "De regula, eu ies mai mult cu copilul la plimbare, in week-end merge si tati cu noi si mergem intr-un parc mai mare. Mi-am pus in plan sa-l mai trimit si pe sot cu cea mica la plimbare pentru ca uneori (in cursul saptamanii) ma simt obosita sau trebuie sa ma ocup de treburile casei."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.