Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Credeti ca o femeie insarcinata care fumeaza, oboseste inima fatului sau ?

Raspuns mamica: "Nu este indicat ca in timpul sarcinii sa fumezi, deoarece ii poti provoca multiple afectiuni fatului. Spre exemplu, iti voi da cateva boli de care ar putea suferi un bebe a carui mama afumat in timpul sarcinii: sindromul mortii subite, pneumonie, astm bronsic, malformatii precum: buza de iepure. De asemenea, exista riscul destul de mare sa ai o sarcina extrauterina. Deci, fumatul si sarcina niciodata impreuna."

Raspuns mamica: "Se stie ca fumatul nu este sanatos ptr organism, deci cum ar fi ceva bun cand esti solicitat de o noua viata? Sunt mamici care au fumat in timpul sarcinii si apoi au avut probleme cu fatul sau bebele. In ultima luna de sarcina oricum apar modificari ale ritmului cardiac la mama deci este posibil sa apara si la fat."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.