Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Fetita mea de 14 luni nu vrea sa doarma in patutul ei. Sugestii ?

Raspuns mamica: "Poti incerca sa pui patul langa patul vostru sau cel mai bine o culci in patul tau si cand adoarme o poti pune inapoi la ea in pat si ii lasi o bluza pe care ai purtat-o tu toata ziua ca sa iti simta mirosul si sa stie ca nu ai plecat de langa ea, ca nu ai parasit-o."

Raspuns mamica: "Cel mai bine ar fi sa incerci sa ii pui patutul ei langa al tau si sa fie apoape de tine, si sa ii spui ca noaptea poate veni la tine in pat dac ceva o deranjaza, sau daca viseaza urat. Asa se va simti mult mai in siguranta stiind ca esti aproape de ea."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.