Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Cand este prea devreme sa ma mulg?

Raspuns mamica: "Nu prea inteleg intrebarea, insa niciodata nu este prea devreme sa te mulgi, alaptezi copilul si apoi te mulgi ori pana se termina laptele ori atat cat poti; trebuie sa te mulgi ca sa vina mai mult lapte, deci nu e ceva rau ci din contra, cu cat mulgi mai mult cu atat va creste productia de lapte."

Raspuns mamica: "Niciodata nu e prea devreme. In materna insa daca te mulgi cu o pompa care nu e sterila trebuie sa arunci laptele. Nu il da la bebe. Poti ruga asistentele sa iti sterilizeze dupa fiecare masa pompa si inainte de ora de masa sa o folosesti. Mulsul creste cantitatea produsa de laptic. Daca ajungi la cantitate mare de lapte il poti conserva prin congelare si il decongelezi progresiv cand il dai sa manance."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.